
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN VELİ ALTINKAYA İÇİN TAZİYE MESAJI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği...

TALAS MİLLET BAHÇESİ VE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN PROJE YARIŞMASI AÇILDI
Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma...
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği...
Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma...
TDP Kayseri İl Başkanlığı Basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenledi. Kahvaltılı toplantıda konuşan İl Başkanı Raamzan Uç “Türkiye de olduğu gibi Kayseri de de Değişim yapmaya geliyoruz” dedi
Türkiye Değişim Partisi Kayseri İl Başkanı Ramazan Uç burada yaptığı konuşma da “Biz Türkiye Değişim Partisi olarak Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan,inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen bir demokratik kitle partisiyiz.” dedi.Biz bugün siyaset sahnesinde yer alan hiçbir partinin ne yedeği, ne hizbi, ne de parti içi uzantısı değiliz. diyen Uç sözlerini şöyle sürdürdü.
Biz yepyeni bir siyaset anlayışı ile Türkiye’nin 83 milyonunun dertlerine çare olmak üzere gelen Türkiye Partisiyiz.
Biz hiç kimsenin sofrasından pay almaya gelmiyoruz.
Biz esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin, gençlerimizin ve kadınlarımızın yüzlerini güldürmeye geliyoruz
TDP iktidarında, esnafımızla her zaman yakın temas halinde olacağız. Salgın sürecinde, çok zor şartlar
altında birçok esnafımız kepenk indirdi. Bu zor günleri, hep birlikte tedavi edecek ve yarınlara umutla bakacağız.
TDP, esnafının, işçisinin, çiftçisinin ezilip, mağdur edilmesine ve haklarından mahrum bırakılmasına asla müsaade etmez.
Türkiye Değişim Partisi olarak güçlüklerden, zorluklardan daha güçlü birbirine sıkı sıkı sarılan bir
Türkiye arzu ediyoruz.
Türkiye Değişim Partisi olarak Genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’de dediği gibi hiç bir ittifak da ter almayacağız.
Halk ile ittifak yapıp halkın iktidarı olacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Türkiye DeğişimPartisi Kayseri il Basın-Medya ve Tanıtımdan sorumlu İl Başkan yardımcısı Metin Ünal da basın mensuplarına teşekkür ederek “Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’ün de katılımıyla çok yakın da Kayseri İl Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Sizleri yine aramaızda görmek isteriz dedi.